Volledig scherm
Helen Hendriks en Roy Koops van Music All zijn dolblij met de uitverkiezing van hun musicalgezelschap tot Club van het Jaar. © Dolf Ruesink

Enschedese musicalvereniging Music All wint titel Club van het Jaar

EENSCHEDE - Music Al Enschede is Club van het Jaar in de categorie cultuur. Een vakjury koos het Enschedese gezelschap uit de twaalf culurele verenigingen die per provincie via een pubieksstemming waren geselecteerd. De prijs, een workshop door een bekende docent naar keuze en een promotiefilm over de vereniging, wordt woensdag in Enschede uitgereikt.

De verkiezing van de Club van het Jaar is een initiatief van het AD en de regionale kranten, in samenwerking met aantal externe partners. De verkiezing is een stimulans voor het verenigingsleven. Music All is de tweede vereniging die de eretitel mag dragen. Vorig jaar was het muziekvereniging Soli uit Santpoort-Noord die de verkiezing won.

„Dit is een bewijs dat we op de goede weg zijn”, aldus voorzitter Roy Koops. „De jury was onder de indruk van onze ondernemerszin en open houding richting de maatschappij. Ons motto luidt: musical en theater is voor iedereen. Dat maken we ook waar. Zowel studenten als pensionado’s zijn lid van onze club, zonder dat we onderscheid maken. Een nieuwe voorstelling maken we met z’n allen. Verenigingen zijn onmisbaar in een samenleving. Zo voorkom je dat iedereen straks alleen nog maar op z’n telefoon zit. Hopelijk leidt deze verkiezing ertoe dat nog meer mensen dat gaan beseffen.”

  1. Niets drijft Twentse zakenbroers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’
    PREMIUM
    Reportage

    Niets drijft Twentse zaken­broers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’

    ENSCHEDE/ALMELO - De broers Wim (58) en Pedro (53) Swier zijn bekende gezichten in het Twentse zakenleven. Wim is algemeen directeur van maaltijdleverancier Food Connect. Pedro is algemeen directeur van Vredehof Uitvaartverzorging. Maar bovenal zijn beiden broers die elkaar door dik en dun steunen. Bijvoorbeeld als Pedro moet helpen bij het identificeren van slachtoffers van rampen zoals die met de MH17.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.