Voor corona stond Henk Vunderink met zijn shirts, sjaals en petten op evenementen als Zwarte Cross en Toppers in Concert. Nu opent hij met zoon Dennis een broodzaak aan de Kuipersdijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor corona stond Henk Vunderink met zijn shirts, sjaals en petten op evenementen als Zwarte Cross en Toppers in Concert. Nu opent hij met zoon Dennis een broodzaak aan de Kuipersdijk. © Frans Nikkels

Enschedese textieldrukker Henk begint bakkerij: ‘Zo, nu ben ik mooi niet meer afhankelijk van corona’

ENSCHEDE - Eigenlijk is Henk Vunderink textieldrukker. Maar nu zijn omzet met 80 procent keldert, het huurcontract doorloopt en de coronacrisis voortduurt, heeft hij wat nieuws bedacht. „Weet je wat? Ik open met mijn zoon gewoon een bakkerij.” 

 1. Enschedese relschoppers leveren zelf kant en klaar bewijs: ‘Geef me een steen, geef me een steen’

  Enschedese relschop­pers leveren zelf kant en klaar bewijs: ‘Geef me een steen, geef me een steen’

  ENSCHEDE/ALMELO - Enschede leek 24 januari, de dag dat de avondklok werd ingevoerd, even oorlogsgebied. Relschoppers trokken een spoor van vernieling door de binnenstad. Schermutselingen voor het MST haalden internationale media. Gisteren stonden twee aanstichters voor de rechter. Beiden jutten die avond met zelfgemaakte filmpjes hun volgers op op sociale media. Nu heeft de een spijt, de ander minder.

In samenwerking met indebuurt Enschede

 1. Ernst Kuipers: 'Daling ziekenhuisopnames zet verder door'
  Play

  Ernst Kuipers: 'Daling ziekenhuis­op­na­mes zet verder door'

 2. Meerdere raketten vanuit Gaza afgevuurd op Jeruzalem
  Play

  Meerdere raketten vanuit Gaza afgevuurd op Jeruzalem

Enschede e.o.