Volledig scherm
Tayla, met Jeroen van der Lely in De Grolsch Veste © FC Twente

FC Twente verrast 8-jarige Tayla uit Hengelo

ENSCHEDE - De 8-jarige Tayla kwam vanmorgen nietsvermoedend met haar klasgenoten De Grolsch Veste binnenlopen. De jonge supporter uit Hengelo zou uiteindelijk in het zonnetje gezet worden omdat ze het 12.000ste jeugdlid is van de club. 

Ze bracht met haar schoolklas een bezoek aan FC Twente en kreeg een uitgebreide rondleiding door het stadion. In de kleedkamer werd Tayla verrast door Jeroen van der Lely, die haar speciaal verwelkomde bij FC Twente. Tayla werd onlangs lid van de Kidsclub en werd het 12.000e jeugdlid van FC Twente.

Van der Lely bood het meisje en haar ouders een VIP-arrangement aan voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen. Daarnaast is Tayla zaterdag de wedstrijdmascotte. Haar klasgenoten van basisschool ’t Eimink hoeven dit allemaal niet te missen, ook zij zijn uitgenodigd in De Grolsch Veste.

Volledig scherm
De kinderen kregen een rondleiding door het stadion © FC Twente
  1. Stationszanger Hans haalt optreden in Enschede mogelijk in
    Video

    Stations­zan­ger Hans haalt optreden in Enschede mogelijk in

    Stationszanger Hans Jansen trok dinsdag door het land om op alle stationspiano's te spelen. Het gemaakte schema voor zijn recordpoging verliep uitstekend, tot na het optreden in Arnhem een trein met pech roet in het eten gooide. De Zwollenaar besloot last-minute het optreden in Enschede af te blazen en pakte de trein naar Zwolle om de drie resterende optredens nog te kunnen verzorgen. De Stentor sprak daags na de recordpoging met de Zwollenaar.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.