Volledig scherm
Tayla, met Jeroen van der Lely in De Grolsch Veste © FC Twente

FC Twente verrast 8-jarige Tayla uit Hengelo

ENSCHEDE - De 8-jarige Tayla kwam vanmorgen nietsvermoedend met haar klasgenoten De Grolsch Veste binnenlopen. De jonge supporter uit Hengelo zou uiteindelijk in het zonnetje gezet worden omdat ze het 12.000ste jeugdlid is van de club. 

Ze bracht met haar schoolklas een bezoek aan FC Twente en kreeg een uitgebreide rondleiding door het stadion. In de kleedkamer werd Tayla verrast door Jeroen van der Lely, die haar speciaal verwelkomde bij FC Twente. Tayla werd onlangs lid van de Kidsclub en werd het 12.000e jeugdlid van FC Twente.

Van der Lely bood het meisje en haar ouders een VIP-arrangement aan voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen. Daarnaast is Tayla zaterdag de wedstrijdmascotte. Haar klasgenoten van basisschool ’t Eimink hoeven dit allemaal niet te missen, ook zij zijn uitgenodigd in De Grolsch Veste.

Volledig scherm
De kinderen kregen een rondleiding door het stadion © FC Twente
  1. Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeergarage MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeerga­ra­ge MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    ENSCHEDE/HENGELO – Na een familiebezoek in het MST in Enschede komt Debby Nijenhuis zaterdagmiddag opeens voor een zeer onaangename verrassing te staan. De 47-jarige Hengelose ziet bij de slagboom dat ze een boete van 455 euro open heeft staan, gelijk aan ruim 32 dagen parkeren in de parkeergarage. Een fout in het systeem, zo blijkt iets later. „Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat vind ik niet het ergste. Maar ik word nu opgezadeld met hun probleem.”

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.