FC Twente zoekt nieuwe Woutjes Brama

VideoENSCHEDE - Het gaat er zondag fanatiek aan toe op de voetbalvelden van de Universiteit Twente. Hier houdt FC Twente voor het eerste in de historie een talentendag voor acht- en negenjarigen. Belangrijkste doel: vooral geen talentje over het hoofd zien.

De meeste jochies die zijn afgekomen op de eerste Talentendag zijn al wel in beeld bij scouts van de club, zegt Rob Boudrie. „Maar er kunnen er altijd een paar tussen zitten, die onze jeugdscouts nog niet op de radar hebben.” FC Twente scout volgens de manager opleidingen ook al bij de acht- en negenjarigen in de regio. De club wil het contact met de amateurclubs en de ouders van talentvolle spelertjes verder aanhalen.

  1. Enschedese frotteur wil zo snel mogelijk naar huis

    Enschedese frotteur wil zo snel mogelijk naar huis

    ENSCHEDE/ZWOLLE - Hij staat regelmatig klaar om te vertrekken uit de gevangenis, zijn bezittingen bij elkaar gepakt. Bilent Ç. (56), ook wel bekend als de ‘Enschedese frotteur’ wil maar één ding; naar huis en het liefst vandaag nog. Ç. werd vorig jaar door de rechtbank in Almelo veroordeeld voor het betasten van zeker 7 vrouwen in Enschede. Het was niet zijn eerste veroordeling en de Almelose rechters legden hem 8 maanden cel en tbs met dwangverpleging op. Woensdag diende zijn hoger beroep in Zwolle.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.