Kunst, theater, muziek, workshops, eten en drinken, dat is festival Allée Rentrée. Komend weekend op zes locaties in Enschede. Links op de voorgrond Reinier Kranendonk en Anika Franke, de mede-organisatoren.
Volledig scherm
PREMIUM
Kunst, theater, muziek, workshops, eten en drinken, dat is festival Allée Rentrée. Komend weekend op zes locaties in Enschede. Links op de voorgrond Reinier Kranendonk en Anika Franke, de mede-organisatoren. © Emiel Muijderman

Festival met vintage ‘hop on hop off bus’ en coronabitches die de afstand bewaken

ENSCHEDE - De moeder van kunstenaar Jan Lange heeft eigenhandig 150 mondkapjes genaaid, van speciaal bedrukte stof. Gepensioneerde buschauffeurs rijden het publiek naar de locaties in een historische TET-bus. Allée Rentrée is komend weekend een ‘hop on hop off’ festival.

  1. Enschedeër (38) maakte Snapchat-afspraakje met meisje (13) en pleegde ontucht: ‘Kon ik de klok maar terugdraaien’
    PREMIUM

    Enschedeër (38) maakte Snap­chat-afspraakje met meisje (13) en pleegde ontucht: ‘Kon ik de klok maar terugdraai­en’

    Aan het einde van de zitting draait de 38-jarige Enschedeër zich om en kijkt naar de ouders van het 13-jarige meisje uit Putten met wie hij ontucht pleegde. Hij kan zijn tranen nauwelijks bedwingen. ,,Ik schaam mij echt kapot, het spijt mij heel erg wat ik u allemaal heb aangedaan.” Voor de ontucht, het maken en bezitten van kinderporno eiste het Openbaar Ministerie 24 maanden, waarvan zes voorwaardelijk.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.