Fietser gewond na ernstige aanrijding in Usselo, Boekelosestraat nog uren dicht

VideoENSCHEDE - Een fietser is vrijdagochtend gewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Boekelosestraat in Usselo. De gewonde is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De Boekelosestraat is de komende uren afgesloten vanwege onderzoek door de politie. 

Het ongeluk gebeurde rond 07.15 uur, waarbij de fietser is geschept door de auto. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog niet duidelijk. De auto is na de botsing tegen een boom tot stilstand gekomen.

Over de ernst van de verwondingen is nog niks bekend. De politie is de komende uren bezig met onderzoek op de Boekelosestraat. De weg is afgesloten.

Volledig scherm
© Dennis Bakker / News United
  1. Jarige Jozefkerk in Enschede laat muurschilderingen restaureren als cadeau
    VIDEO

    Jarige Jozefkerk in Enschede laat muurschil­de­rin­gen restaure­ren als cadeau

    ENSCHEDE -De Jozefkerk aan de Oldenzaalsestraat bestaat 125 jaar. Dit weekend viert Stichting Behoud Jozefkerk het bestaan van de kerk. “En om het te vieren, hebben we onszelf een geschenk gegeven”, vertelt bestuurslid John Schiffel. “Sinds juni zijn restaurateurs uit Nijmegen bezig met het terughalen en blootleggen van de oude muurschilderingen.” Dat dit nu zo makkelijk kan, was niet altijd het geval.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.