Jan en Gedda tijdens een high-tea in de film ‘De beentjes van Sint-Hildegaard’. Vandaag komt het nummer ‘Op’n löp veur de leefde’ dat al gezongen word in de film door Finkers ook uit.
Volledig scherm
Jan en Gedda tijdens een high-tea in de film ‘De beentjes van Sint-Hildegaard’. Vandaag komt het nummer ‘Op’n löp veur de leefde’ dat al gezongen word in de film door Finkers ook uit. © Maarten van Keller

Finkers’ nummer uit film ‘De Beentjes’ nu ook uitgebracht

VIDEOENSCHEDE - Het nummer ‘Op’n löp veur de leefde’ dat Herman Finkers geschreven en gezongen heeft voor de film De Beentjes van Sint-Hildegard wordt nu ook als single uitgebracht.

  1. Was brand in Enschedees appartementencomplex een aanslag of de daad van een verwarde man?
    PREMIUM

    Was brand in Enschedees appartemen­ten­com­plex een aanslag of de daad van een verwarde man?

    ENSCHEDE/ALMELO - Bij de 112-meldkamer komt op 25 maart dit jaar, midden in de nacht een paniektelefoontje binnen. Het is een bewoner van een appartement in het vroegere Arkekantoor aan de Dr. Benthemstraat in Enschede. De man zit vast in zijn woning die vol rook staat, ademhalen is bijna niet mogelijk. De woning uit vluchten lukt niet, het is de voordeur is die in lichterlaaie staat. De bewoner is slachtoffer van een doelbewuste aanslag op zijn leven, concludeert officier van justitie Pol vrijdag voor de rechtbank. Hij eist zes jaar cel tegen de aanslagpleger, een oud-inwoner van Enschede, Mohammad A. (22).

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.