Volledig scherm
© Thinkstock

Geen treinen tussen Enschede en Gronau vanwege vliegtuigbom

ENSCHEDE - Tussen Enschede en Gronau hebben vrijdag korte tijd geen treinen gereden. Bij de Duitse plaats Legden werd een vliegtuigbom onschadelijk gemaakt, waardoor het treinverkeer een kwartier heeft stilgelegen.

De trein vanuit Dortmund reed daardoor niet verder dan Gronau, en ging vanaf daar weer terug naar Dortmund. De stations van Glanerbrug, De Eschmarke en Enschede werden overgeslagen. De trein van 16.50 uur vanuit Enschede naar Gronau reed niet, reizigers moesten daardoor wachten op de eerstvolgende trein naar Dortmund, die ging een uur later.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement  
  1. Enschedese frotteur wil zo snel mogelijk naar huis

    Enschedese frotteur wil zo snel mogelijk naar huis

    ENSCHEDE/ZWOLLE - Hij staat regelmatig klaar om te vertrekken uit de gevangenis, zijn bezittingen bij elkaar gepakt. Bilent Ç. (56), ook wel bekend als de ‘Enschedese frotteur’ wil maar één ding; naar huis en het liefst vandaag nog. Ç. werd vorig jaar door de rechtbank in Almelo veroordeeld voor het betasten van zeker 7 vrouwen in Enschede. Het was niet zijn eerste veroordeling en de Almelose rechters legden hem 8 maanden cel en tbs met dwangverpleging op. Woensdag diende zijn hoger beroep in Zwolle.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.