Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP

Geen treinen tussen Hengelo en Enschede door seinstoring

HENGELO/ENSCHEDE - Door een seinstoring rijden er deze dinsdagochtend geen treinen tussen Hengelo en Enschede. Dat meldt de NS. Onbekend is waardoor de storing is ontstaan. De verwachting is dat het probleem om 12.00 uur is opgelost. 

 1. Supportersvereniging Glanerbrug brouwt eigen bier: ‘Je proeft het eigenzinnige karakter van Glanerbrug’
  PREMIUM
  video

  Supporters­ver­e­ni­ging Glanerbrug brouwt eigen bier: ‘Je proeft het eigenzinni­ge karakter van Glanerbrug’

  GLANERBRUG - Ze hebben er serieus werk van gemaakt, de supportersvereniging Glanerbrug. Niet alleen van het eigen bier, maar ook van het bijbehorende reclamespotje. Erik Dijkstra, geboren en getogen Glanerbrugger, is zelfs opgetrommeld voor de video. Het bier De Glanerbrugger is vanaf begin december gelimiteerd verkrijgbaar. „Dit biertje staat voor het noaberschap in Glanerbrug.”
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 3. OM krijgt deksel op neus bij poging op slotdag van Satudarah-proces ‘vergeten’ stukken toe te voegen
  PREMIUM

  OM krijgt deksel op neus bij poging op slotdag van Satudarah-pro­ces ‘vergeten’ stukken toe te voegen

  ZWOLLE - Op de laatste zittingsdag van het proces tegen de vermeende kopstukken van de verboden motorclub Satudarah nam de rechtbank al een voorschot op het mogelijke vonnis. De verklaringen van twee anonieme, bedreigde getuigen worden vrijwel zeker uitgesloten van het bewijs. Daarmee valt een fors deel van de bewijslast van het Openbaar Ministerie (OM) weg. Of dat betekent dat Enschedeër Michel B. daardoor de dans ontspringt, is afwachten.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.