Volledig scherm
PREMIUM
Gerard Sanderink.Gerard Sanderink: “We hebben in India software gekocht waarmee je gewiste emails kunt terughalen. Dit verhaal krijgt nog een staartje.” © Carlo ter Ellen

Gerard Sanderinks Centric is geheel onthoofd na vertrek commercieel directeur

ENSCHEDE/RIJSWIJK – Hans Schrijver vertrekt na een conflict met eigenaar Gerard Sanderink als commercieel directeur bij Centric. Met zijn aanstaande vertrek is nu de complete top van het IT-bedrijf weg.

„Er is sprake van een vertrouwensbreuk. Hoe wij uit elkaar gaan, moeten we nog afspreken, maar de wegen van Schrijver en Centric scheiden”, aldus Sanderink. „Ik voelde geen loyaliteit meer naar mij en het bedrijf. Dan moet je stoppen.”

  1. Niets drijft Twentse zakenbroers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’
    PREMIUM
    Reportage

    Niets drijft Twentse zaken­broers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’

    ENSCHEDE/ALMELO - De broers Wim (58) en Pedro (53) Swier zijn bekende gezichten in het Twentse zakenleven. Wim is algemeen directeur van maaltijdleverancier Food Connect. Pedro is algemeen directeur van Vredehof Uitvaartverzorging. Maar bovenal zijn beiden broers die elkaar door dik en dun steunen. Bijvoorbeeld als Pedro moet helpen bij het identificeren van slachtoffers van rampen zoals die met de MH17.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.