Met groot vertoon deed de politie in 2020 een inval in de Enschedese loods en vond daar 9400 XTC-pillen, wapens, munitie en honderden kilo’s paracetamol en cafeïne.
Volledig scherm
Met groot vertoon deed de politie in 2020 een inval in de Enschedese loods en vond daar 9400 XTC-pillen, wapens, munitie en honderden kilo’s paracetamol en cafeïne. © Tubantia

Gerechtshof wil meer onderzoek naar halfdood slaan dakloze man door drugscrimineel Johan H. uit Enschede

Drugscrimineel Johan H. uit Enschede moet nog even geduld hebben voordat hij de uitspraak in hoger beroep hoort. Het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden oordeelt dat er meer onderzoek moet komen naar de poging doodslag op een dakloze man in Enschede. De rechtbank veroordeelde H. in 2021 tot een celstraf van 8 jaar voor de gewelddadige mishandeling en een grote drugsvoorraad.

  1. Gerrit uit Hengelo is 90 jaar en rijdt nog steeds motor: ‘Mijn vrouw wil dat ik stop, gaat niet gebeuren’
    PREMIUM

    Gerrit uit Hengelo is 90 jaar en rijdt nog steeds motor: ‘Mijn vrouw wil dat ik stop, gaat niet gebeuren’

    Zolang z’n gezondheid het toelaat blijft Gerrit Wennink (90) uit Hengelo toeren op zijn Honda CB400. Van Motorclub de Toerenteller Albergen en omstreken was ‘opa Wennink’‚ zoals de clubnestor wordt genoemd‚ een van de oprichters. Over jaag’n naar Assen en memorabele anekdotes. „‘De jachtopziener schoot onderweg gewoon op ons!’. Wij maar lachen natuurlijk.”
    Hengelo