Gewonde meldt zich na steekincident bij personeelsingang MST

VideoENSCHEDE - Bij de personeelsingang van het MST in Enschede aan de Haaksbergerstraat heeft zich woensdagavond een gewonde gemeld. De persoon is eerder die avond betrokken geweest bij een steekpartij. 

Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog onduidelijk, maar de politie heeft de omgeving afgezet en verricht onderzoek. Bij de personeelsingang stond een zwarte BMW met een geopende deur aan de chauffeurskant.

Waar de steekpartij heeft plaatsgevonden is niet bekend. Ook is het niet bekend hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn.

Volledig scherm
De personeelsingang van het MST. © News United / Dennis Bakker
  1. Volkswijk in Enschede eert
mr. en mrs. Pathmos postuum
met Willem en Betsie Van Voorstplein

    Volkswijk in Enschede eert mr. en mrs. Pathmos postuum met Willem en Betsie Van Voorst­plein

    ENSCHEDE - Tijdens de jaarlijkse Meimarkt in Pathmos hebben buurtbewoners zaterdagmiddag een speciaal postuum eerbetoon gebracht aan het Willem en Betsie van Voorst, het echtpaar dat in het verleden ontelbare vrijwilligersfuncties vervulde in en voor de volkswijk in Enschede. Ruim twee maanden na het overlijden van Betsie (71) en ruim vier jaar na de dood van Willem werd op het plein voor hun oude woning het groene bord Willem en Betsie van Voorstplein onthuld door hun dochter.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.