Harma Bolhuis heeft Annette Kerver en Anja Thoenelt van De Wonne voorgedragen voor een prijs. „Ze doen alles op vrijwillige basis naast hun reguliere werk. De Wonne verdient meer aandacht. Financieel kunnen ze de eindjes net aan elkaar knopen.”
Volledig scherm
Harma Bolhuis heeft Annette Kerver en Anja Thoenelt van De Wonne voorgedragen voor een prijs. „Ze doen alles op vrijwillige basis naast hun reguliere werk. De Wonne verdient meer aandacht. Financieel kunnen ze de eindjes net aan elkaar knopen.” © Jenne Smit

Glanerbrugse nomineert woongemeenschap voor landelijke prijs ‘De Wonne verdient meer aandacht’

Harma Bolhuis heeft De Wonne Glanerbrug aangemeld voor de KRO/NCRV actie Warm Hart. Met voldoende stemmen maakt De Wonne kans op een geldbedrag. „De Wonne verdient meer aandacht. Financieel kunnen ze de eindjes net aan elkaar knopen.” 

  1. Grootse plannen met parochiecentrum Lonneker: hotelkamers, appartementen en een nieuw medisch centrum
    PREMIUM

    Grootse plannen met parochie­cen­trum Lonneker: hotelka­mers, appartemen­ten en een nieuw medisch centrum

    LONNEKER - De pastorie en het parochiecentrum in Lonneker worden intern ingrijpend verbouwd. Er komen hotelkamers en (zorg)appartementen en in de tuin verrijst een nieuw medisch centrum. Dat is in hoofdlijnen het plan van de nieuwe eigenaar Huub Punte. „We denken hiermee aan te sluiten op wensen in het dorp”, zegt de projectontwikkelaar, zelf woonachtig in Lonneker.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.