Volledig scherm
© Still Video

Groen certificaat voor nieuw hotel in Enschede

ENSCHEDE - Het vorige week geopende U Parkhotel is nu al onderscheiden met het Green Key certificaat voor duurzame bedrijfsvoering. Het hotel, dat gelegen is op de campus van de Universiteit Twente, ontvangt sinds maandag 11 februari haar eerste gasten. 

Reden voor het Green Key certificaat is dat er tijdens de (ver)bouw van het hotel veel duurzaamheidsaspecten zijn meegenomen. Het U Parkhotel is aangesloten op stadsverwarming, voorzien van een warmtewiel en heeft waterbesparende douches. Een deel van het interieur is van gerecycled materiaal, zoals wandbekleding van spijkerbroeken.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

  1. Jeugdige volleyballers uit Enschede klaar voor strijd op WK in Kroatië
    VIDEO

    Jeugdige volleybal­lers uit Enschede klaar voor strijd op WK in Kroatië

    ENSCHEDE - Ze zijn er klaar voor. Twaalf jongens van het Bonhoeffer College aan de Bruggertstraat in Enschede reizen deze week naar Poreč in het noorden van Kroatië. Daar begint zaterdag het WK Scholenvolleybaltoernooi voor spelers onder de 15. Het Bonhoefferteam is het enige jongensteam dat voor Nederland zal uitkomen tijdens dit WK. 1Twente ging maandagavond langs bij de laatste training in de Diekmanhal in Enschede.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.