Volledig scherm
© Still Video

Groen certificaat voor nieuw hotel in Enschede

ENSCHEDE - Het vorige week geopende U Parkhotel is nu al onderscheiden met het Green Key certificaat voor duurzame bedrijfsvoering. Het hotel, dat gelegen is op de campus van de Universiteit Twente, ontvangt sinds maandag 11 februari haar eerste gasten. 

Reden voor het Green Key certificaat is dat er tijdens de (ver)bouw van het hotel veel duurzaamheidsaspecten zijn meegenomen. Het U Parkhotel is aangesloten op stadsverwarming, voorzien van een warmtewiel en heeft waterbesparende douches. Een deel van het interieur is van gerecycled materiaal, zoals wandbekleding van spijkerbroeken.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

  1. Dolly Dots tien jaar na overlijden Ria toch weer op tournee, ook in Enschede en Almelo

    Dolly Dots tien jaar na overlijden Ria toch weer op tournee, ook in Enschede en Almelo

    ENSCHEDE/ ALMELO - Haren touperen, felle oogschaduw op en de beenwarmers kunnen ook weer uit de kast: de Dolly Dots zijn terug. Patty Zomer, Angela Groothuizen, Ether Oosterbeek, Anita Heilker en Angéla (Sjeel) Kramers beginnen dit najaar aan een theatertournee langs dertig steden. Op 2 december 2020 treden ze op in het Enschedese Wilminktheater. Volgend jaar, 8 januari 2021 treden ze op in Theaterhotel Almelo.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.