Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Carlo ter Ellen DTCT

Grolsch gaat zelf bier bezorgen vanwege coronacrisis

ENSCHEDE - Grolsch speelt in op de coronacrisis en gaat de komende periode zelf kratjes bier bij de consument aan huis bezorgen. Vanaf deze donderdag is het voor mensen in Oost-Nederland mogelijk online een bestelling te doen. Deze wordt een dag later bij de klant thuis afgeleverd. 

Liefhebbers van Grolsch die een bezoekje aan de supermarkt liever overslaan, hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om online een bestelling te doen. Dat is het idee achter de actie ‘Grolsch Bier aan Huis’. “Veel mensen moeten en willen thuisblijven. En onze medewerkers bij drankenhandels hebben weinig tot niets te doen. Deze tijdelijke actie is dus win-win wat ons betreft”, zegt een woordvoerder van Grolsch. 

Assortiment

Via een speciale website kunnen klanten kiezen tussen vijf verschillende bierpakketten. Voor twee kratjes bier en een sixpackje speciaalbier betaal je 27,50 euro, inclusief bezorgkosten en exclusief statiegeld. Bij iedere bestelling wordt daarnaast een gratis sixpack alcoholvrij bier geleverd. “Er is gekozen voor deze prijs omdat we niet heel veel duurder willen zijn dan de gemiddelde promotieprijs van 10 euro per krat in de supermarkt”, aldus Grolsch in een reactie, dat benadrukt de eigen retail-klanten niet te willen beconcurreren.

De actie is tijdelijk en er wordt alleen door de weeks bezorgd. Net als in de supermarkt zal de bezorger een leeftijdscontrole doen aan de hand van een legitimatiebewijs. 

Poll

Grolsch gaat bier thuis bezorgen vanwege coronacrisis

  • Geweldig idee, hoe minder mensen op straat, hoe beter (73%)
  • Onbegrijpelijk, hiermee zet je supermarkten buitenspel (15%)
  • Wat is de volgende stap, coffeeshops die thuis gaan bezorgen? (12%)
11401 stemmen
  1. Toegewijde huisvriend (30) uit Enschede wordt verdacht van misbruik slapende kinderen: ‘hoe zwart is je geest’
    PREMIUM

    Toegewijde huisvriend (30) uit Enschede wordt verdacht van misbruik slapende kinderen: ‘hoe zwart is je geest’

    ENSCHEDE/ALMELO - Johan M. (30) is een goede huisvriend en scoutingleider die zich op een moeilijk moment met veel liefde en toewijding ontfermt over de nog jonge kinderen van een Enschedees gezin in moeilijkheden. Tenminste, zo lijkt het. Want als zijn vriendin eind mei vorig jaar een USB-stick in zijn broekzak vindt blijkt deze vol te staan met foto-en filmopnamen waarop M. de in diepe slaap verkerende kinderen van het gezin misbruikt. Als het aan officier van justitie Eddie Leunk ligt maakt de rechtbank korte metten met M.. Hij eist een gevangenisstraf van 4 jaar waarvan 1 jaar voorwaardelijk.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.