Foto ter illustratie. De politie treft vaker grote hoeveelheden nepkleding aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. De politie treft vaker grote hoeveelheden nepkleding aan. © Facebook/Politie Veghel

Grote hoeveelheid valse merkkleding in Enschedese loods gevonden na tip uit België

ENSCHEDE/ALMELO - Als de politie in België in de zomer van 2018 een organisatie die zich bezighoudt met valse merkkleding oprolt komt de naam van Hadji C. (30) uit Enschede bovendrijven. De fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD) vindt bij een inval in een door C. gehuurde loods 14.000 vervalste kledingstukken.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 3. Enschedese Sonja met de rug tegen de muur gezet door bank: ‘Als ik mijn rekeningen kwijtraak, wie zorgt er dan voor mijn kinderen?’
  PREMIUM

  Enschedese Sonja met de rug tegen de muur gezet door bank: ‘Als ik mijn rekeningen kwijtraak, wie zorgt er dan voor mijn kinderen?’

  ENSCHEDE - Ondanks de sussende woorden van minister Hoekstra in zijn brief aan de Kamer ziet het er voorlopig naar uit dat Sonja Pandzic-Radovanovic (39) haar zakelijke bankrekeningen, haar zakelijke creditcard en haar privébankrekening kwijtraakt. Het zet haar met de rug tegen de muur, zegt de Enschedese onderneemster. „Wat kan ik nog zonder bankrekening? Ik kan dan niet eens meer belasting betalen.”

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.