Volledig scherm
Bouwhekken bij station Enschede, omdat de bussen dit weekend een andere route rijden. © Martijn de Lange

Hekken bij station Enschede voor veiligheid voetgangers

ENSCHEDE - Een deel van het plein voor het station van Enschede is vrijdagochtend afgezet met bouwhekken. De hekken staan er voor de veiligheid van voetgangers, omdat de stads- en streekbussen dit weekend over het plein rijden. 

Dit weekend wordt een deel van de Tromplaan opnieuw geasfalteerd, het deel tussen de Nijverheidstraat en De Ruyterlaan. Ook de kruising bij hogeschool Saxion wordt van een nieuwe asfaltlaag voorzien. De bussen moeten daarom via een andere route bij het busstation komen en rijden daarom vrijdagavond, zaterdag en zondag voorlangs bij het station. De werkzaamheden beginnen vrijdagavond om 20.00 uur en duren tot maandag 05.00 uur. Maandagochtend worden de hekken weer weggehaald. 

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede, foto: Martijn de Lange

  1. Arjan Derksen is de nieuwe chef van de Twentse recherche: ‘Je eerste moordzaak sta je niet bij stil’
    PREMIUM

    Arjan Derksen is de nieuwe chef van de Twentse recherche: ‘Je eerste moordzaak sta je niet bij stil’

    HENGELO - Toen hij eerste kerstdag uit bed werd gebeld over de moord op Chantal de Vries in Hengelo, besefte recherchechef Arjan Derksen niet meteen dat hij voor het eerst verantwoordelijk was voor een moordonderzoek. „Daar sta je niet bij stil. Als het gebeurt, wil je gewoon zo goed mogelijk je werk doen.” Inmiddels heeft hij een goed beeld van Twentse onderzoeken naar zware misdaad.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.