Linda Hilberink denkt met weemoed terug aan de tijd dat ze begon bij Tubantia. „Politienieuws vonden we niet op sociale media als Instagram. Nee, daarvoor gingen we dagelijks naar het politiebureau.”
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Hilberink denkt met weemoed terug aan de tijd dat ze begon bij Tubantia. „Politienieuws vonden we niet op sociale media als Instagram. Nee, daarvoor gingen we dagelijks naar het politiebureau.” © Emiel Muijderman

‘Hij vertelde wat hij kon. Zei nooit teveel. Hield niet onnodig zijn mond. Waardoor je met plezier naar het politiebureau ging’

ColumnHet was een triest bericht dat deze week een mooie herinnering opriep. Van heel lang geleden. Het jaar 1998 of kort daarna. Het jaar dat ik als verslaggever bij deze krant begon. 

  1. Corona kost Enschedese telefoniewinkel Top Mobile de kop

    Corona kost Enschedese telefonie­win­kel Top Mobile de kop

    ENSCHEDE Mobiele telefoonwinkel Top Mobile aan de Haverstraatpassage is door de rechtbank Overijssel failliet verklaard. Het faillissement is aangevraagd door de eigenaar zelf. „Mij is verteld dat door corona meer online werd besteld. Daardoor was het lastiger om een redelijke omzet te draaien. Uiteindelijk is besloten het bedrijf te staken", aldus curator Cander van der Veer. Top Mobile heeft negen jaar bestaan. De zaak is sinds enige weken gesloten.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.