Manager Guus Wijlens van Het Rutbeek: „Het probleem is dat deze jonge jongens veel te makkelijk van die dure fietsen afkomen. Wie zijn die dealers?”
Volledig scherm
PREMIUM
Manager Guus Wijlens van Het Rutbeek: „Het probleem is dat deze jonge jongens veel te makkelijk van die dure fietsen afkomen. Wie zijn die dealers?” © ANP

Hoe Twentse recreatieplassen jagen op dieven e-bikes: ‘De jongens zijn snel en kennen het terrein goed’

ENSCHEDE - Drie jonge knapen chillen in de fietsenstalling op Het Rutbeek. Ze vertrekken ineens gehaast. ‘E-bike gejat!’, roept een beheerder. Deze vliegensvlugge dieven blijken een groot probleem voor recreatieplassen. 

 1. Dronken Engelse Uber-chauffeur vergist zich in weghelft en botst op Twents echtpaar
  PREMIUM

  Dronken Engelse Uber-chauf­feur vergist zich in weghelft en botst op Twents echtpaar

  DEURNINGEN/ALMELO - In 2018 botsten twee auto's in Deurningen frontaal op het fietspad van de Deurningerstraat tegen elkaar. Het duurde meer dan vier jaar voordat de strafzaak tegen veroorzaker, Romany A. (49) uit het Britse Brighton, op de rol bij de rechter in Almelo staat. De slachtoffers, een Twents stel van middelbare leeftijd, hebben er hard voor moeten vechten om de zaak te laten voorkomen.
 2. Ook mega-oplichter Howard V. ontbreekt niet in de digitale fotogalerij van Rob Leus
  PREMIUM
  nieuwsupdate

  Ook me­ga-oplichter Howard V. ontbreekt niet in de digitale fotogale­rij van Rob Leus

  ALMELO - Het was weer een huzarenstukje van Alberto Stegeman. In zijn uitzending van zondagavond werd mega-oplichter Howard V. meedogenloos ontmaskerd. Hij bedonderde en stalkte zijn vriendinnen, sliep in hotels zonder te betalen en tankte tien keer ‘gratis’ in onder meer Twente. De man liet in deze regio een spoor van ellende achter. Ook in Almelo. De Nieuwsupdate deze week over de firma list en bedrog, bloed op straat en een verwoestende fik.

In samenwerking met indebuurt Enschede