Honderd nieuwe banen bij Demcon in Enschede

ENSCHEDE - Demcon, nu nog 200 medewerkers, heeft 100 man extra nodig en wil daarna groeien tot 500 personeelsleden.

Het is vooral de afgelopen jaren hard gegaan met Demcon. Met de verhuizing vanuit Oldenzaal naar de geboortegrond heeft de spin-off van de UT een groeispurt ingezet. Naast de nieuwe hoofdvestiging van het technologiebedrijf, in het voormalige Ericsson-pand op het Business & Sciencepark in Enschede, wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een nieuwe productiehal. Hiermee krijgt de producent van medische apparatuur én leverancier van hightechsystemen voor multinationals als ASML en FEI er 1.000 vierkante meter bij voor cleanrooms, testruimten en distributie.

Daardoor komt er plek voor honderd extra medewerkers. De komende jaren wordt zelfs een verdere groei verwacht van het huidige aantal van ruim tweehonderd medewerkers naar ‘minstens’ vijfhonderd personeelsleden.

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement  
  1. Enschedese frotteur wil zo snel mogelijk naar huis

    Enschedese frotteur wil zo snel mogelijk naar huis

    ENSCHEDE/ZWOLLE - Hij staat regelmatig klaar om te vertrekken uit de gevangenis, zijn bezittingen bij elkaar gepakt. Bilent Ç. (56), ook wel bekend als de ‘Enschedese frotteur’ wil maar één ding; naar huis en het liefst vandaag nog. Ç. werd vorig jaar door de rechtbank in Almelo veroordeeld voor het betasten van zeker 7 vrouwen in Enschede. Het was niet zijn eerste veroordeling en de Almelose rechters legden hem 8 maanden cel en tbs met dwangverpleging op. Woensdag diende zijn hoger beroep in Zwolle.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.