Volledig scherm
André Vis.

Hoofdredacteur André Vis verlaat De Twentsche Courant Tubantia

ENSCHEDE - Hoofdredacteur André Vis (54) verlaat De Twentsche Courant Tubantia. André Vis is per 1 november benoemd als innovatiemanager bij dagblad De Gelderlander, eveneens eigendom van Koninklijke Wegener.

Tot de komst van een nieuwe hoofdredacteur is de huidige adjunct-hoofdredacteur Ger Dijkstra de waarnemend hoofdredacteur van De Twentsche Courant Tubantia. André Vis deelde dinsdagmiddag zijn afscheid persoonlijk mee aan het personeel van de krant.

André Vis, afkomstig uit Winterswijk en woonachtig in Rijssen, begon als 18-jarige journalist bij Dagblad Tubantia. In 1977 begon hij als sportjournalist, daarna plaatsvervangend chef-sport. Na zijn benoeming als buitenland-redacteur werd hij redactiechef van de binnen- en buitenlandredactie. In 1999 werd André Vis toegevoegd aan de hoofdredactie als adjunct-hoofdredacteur. In september 2003 volgde hij Jan van Nus op als hoofdredacteur van De Twentsche Courant Tubantia.

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement  

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.