Volledig scherm
De gele bus van Preston Palace. © Christian van der Meij

Hotel in Almelo brengt gasten wekelijks naar shopstad Enschede

ENSCHEDE/ALMELO - De binnenstad van Enschede is de nieuwe bestemming van de privébus waarmee Preston Palace in Almelo elke dinsdag gasten vervoert voor een dagje shoppen.

De bestemming Plein Westermaat in Hengelo is na bijna twee jaar geschrapt. De kenmerkende Amerikaanse Schoolbus reed sinds 2017 naar het koopplein in Hengelo.

Promotor

Preston Palace noemt zich een promotor van de regio en brengt gasten met eigen vervoer naar attractieve locaties. In Enschede werkt men samen met Enschede Promotie en het Winkelhart Enschede, de vereniging van binnenstadsondernemers. Het Winkelhart heeft zijn leden opgeroepen om mee te helpen bij het samenstellen van een speciale goodiebag voor de gasten van Preston Palace.

Typische vriendelijkheid

De ervaringen zijn nu al positief, zegt marketing-medewerker Agnes Pots. „Gasten die terugkeren van een ochtendje shoppen in Enschede zijn enthousiast. Het indrukwekkende winkelaanbod rond het Van Heekplein, de grote warenmarkt en die 'typische vriendelijkheid van Tukkers' zijn dé perfecte aanvulling op een verblijf bij ons in Almelo.” 

Gasten komen volgens haar met gevulde tassen terug, „en dat zijn niet alleen tassen van de ketens die je overal ziet. Zolang onze gasten tevreden zijn, houden wij deze rit in ons assortiment.”

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.