De flat van Hoda Ayyoub Aziz (links, met dochter Haidy) stond begin augustus blank door een lekkage bij de bovenburen. Daar bleek een wietplantage te zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
De flat van Hoda Ayyoub Aziz (links, met dochter Haidy) stond begin augustus blank door een lekkage bij de bovenburen. Daar bleek een wietplantage te zijn. © Emiel Muijderman

Huis van Enschedese Hoda is weer bewoonbaar na schade door wietplantage buurman: ‘Alles waar ik zo lang voor gespaard had, was geruïneerd’

ENSCHEDE - Anderhalve maand nadat een illegale wietplantage op de bovenste verdieping haar flatwoning blank zette, heeft de Irakese Hoda Ayyoub Aziz (59) weer een leefbaar huis. Met nieuw behang en een nieuwe vloer, allemaal dankzij gulle donaties en veel hulp. Maar het was een nachtmerrie, zegt ze. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.