Nieuwbouwproject aan Hopmanstraat in Denekamp. In vijf jaar tijd kwamen er in het eerste kwartaal niet zo weinig nieuwe woningen gereed als dit jaar.
Volledig scherm
Nieuwbouwproject aan Hopmanstraat in Denekamp. In vijf jaar tijd kwamen er in het eerste kwartaal niet zo weinig nieuwe woningen gereed als dit jaar. © Carlo ter Ellen DTCT

Huizenprijzen ook in Twente nóg sneller omhoog bij record woningschaarste

ENSCHEDE - Zolang er niet meer nieuwbouw op de markt komt, is de gekte op de woningmarkt nog niet voorbij. Twente loopt wat dit betreft behoorlijk in de pas bij de landelijke ontwikkelingen. Er werden sinds 2015 niet zo weinig woningen verkocht als in het eerste kwartaal van dit jaar, meldt de makelaarsvereniging NVM.

 1. Lekker belangrijk? Zo lang staan Tukkers ’s ochtends voor de spiegel: ‘Videogesprek is confronterend’
  PREMIUM
  Video

  Lekker belangrijk? Zo lang staan Tukkers ’s ochtends voor de spiegel: ‘Videoge­sprek is confronte­rend’

  Sportattributen waren in het coronajaar 2020 niet aan te slepen. Make-up daarentegen werd volgens onderzoek 11,5 procent minder verkocht. Wat betekent dat? Houden Twentenaren de ‘normale’ ochtendroutine voor de spiegel aan, zoals experts in deze crisis aanraden? Of kan het ons geen moer (meer) schelen? Aileen Slot vroeg het in Glanerbrug. „Ik sta een halfuurtje voor de spiegel. Mijn vriend doet er langer over!”

In samenwerking met indebuurt Enschede

 1. De tops en flops voor de eerste halve finale Songfestival
  Play

  De tops en flops voor de eerste halve finale Songfesti­val

 2. Hoekstra: CDA kan in oppositie, maar ook in kabinet
  Play

  Hoekstra: CDA kan in oppositie, maar ook in kabinet

Enschede e.o.