Volledig scherm
Screenshot ikwilvanmijnautoaf.nl

'Ikwilvanmijnautoaf.nl' groeit en verhuist naar Josink Maatweg in Enschede

ENSCHEDE - Het huidige pand van het autoverkoopbedrijf 'Ikwilvanmijnautoaf' aan de Noord Esmarkerrondweg is te klein voor alle personeelsleden. Het personeel verhuist binnenkort naar het oude pand van handelsdrukwerk Ipskamp aan de Josink Maatweg.

Volgens directeur Bas Oude Luttikhuis zit er flinke groei in het bedrijf. "We zijn in 2015 40 procent gegroeid. Meer medewerkers betekent ook dat meer parkeergelegenheid nodig is. Eigenlijk zoeken wij op alle fronten meer ruimte", vertelt Oude Luttikhuis.

Het nieuwe pand van ikwilvanmijnautoaf.nl moet volgens Oude Luttikhuis behoorlijk worden verbouwd. "Daar staat drie tot vier maanden voor. Ook gaan we verder groeien. Aan het einde van het jaar willen wij naar 200 personeelsleden toe", vertelt hij.

Internationaal
Het bedrijf heeft vestigingen in België en in de Duitse steden Hamburg en Neuss. "Ook internationaal kijken we verder. Er liggen onder meer plannen om vestigingen te openen in Zweden, Italië, Frankrijk en Spanje", aldus Oude Luttikhuis.

Dealerdirect
'Ikwilvanmijnautoaf' is onderdeel van Dealerdirect. Het autoverkoopbedrijf werd in 2006 door Niels Oude Luttikhuis en Vincent Stevens opgezet. De ondernemers begonnen het bedrijf op een zolderkamer aan de Heutinkstraat. Kort daarna verhuisde hij naar een pand in Hengelo. In 2008 ging het bedrijf naar het bedrijfsverzamelgebouw Spinnerij Oosterveld. Vijf jaar later trok de onderneming in het huidige pand aan de Noord Esmarkerrondweg.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.