Volledig scherm
PREMIUM
Hein Ooitink (midden) met trainers Jasper Veldhuis (links) en Mitchell Landewe op het nieuwe sportcomplex van In2Sport. © Annina Romita

In2Sport: uniek bootcamppark op Diekman

ENSCHEDE - Bootcampbedrijf In2Sport draaide jarenlang enkel om bootcamptraining in stadsparken. Hoe anders is het zeven jaar na de oprichting. 

Enschedeër Hein Ooitink heeft een groot aanbod, en met Het Diekman nu een uniek Bootcamp-park. Hij begon in het voorjaar van 2012, op advies van een vriend, met het bedrijf In2SportBootcamp. Ooitink ging cursussen volgen en bouwde met vrienden en kennissen al snel een bootcamp-trainingsgroep op. Het bleek een gat in de markt: het succes nam zelfs zo toe dat Ooitink in 2016 er zijn fulltimebaan als adviseur burgerzaken voor op kon zeggen. „Dat was een gedurfde stap, maar ik had het gevoel dat er meer in zat”, zegt Ooitink. „Achteraf was het mijn beste keuze ooit.”

  1. Politie slingert scooterrijders
op de bon in centrum Enschede

    Politie slingert scooterrijders op de bon in centrum Enschede

    ENSCHEDE - De politie is donderdagavond streng opgetreden tegen scooterrijders in het centrum van Enschede. Zo werd in de Raadhuisstraat tussen het Ei van Ko en het Van Heekplein een onbekend aantal bestuurders van scooters en brommers staande gehouden en bekeurd omdat zij tegen de regels in tussen het winkelend publiek door reden. Daarnaast werden voertuigen ter controle op een eventuele ongeoorloofde maximumsnelheid op een rollerbank gezet.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.