Annina Romita
Volledig scherm
© Annina Romita

Je vingerafdruk voor een kop koffie bij Saxion: echt of een grap?

ENSCHEDE - Docenten en medewerkers van Saxion Hogeschool in Enschede gaven deze maandagmorgen opmerkelijk snel hun vingerafdruk af. Met die scan en hun personeelsgegevens zou in de toekomst worden afgerekend en bijgehouden hoeveel koppen koffie iemand op een dag drinkt. Nu nog geldt een vaste maandelijkse bijdrage voor consumpties.

 1. 
Tv-kijkers raken niet uitgepraat over meubels die Manon uit Enschede leverde aan Martien Meiland: ‘Luisteren altijd naar de klant’
  PREMIUM

  Tv-kij­kers raken niet uitgepraat over meubels die Manon uit Enschede leverde aan Martien Meiland: ‘Luisteren altijd naar de klant’

  ENSCHEDE - ‘Wat mooooooiiii’, schreeuwt Martien Meiland bij het zien van zijn nieuwe vloerkleed. De flamboyante mediapersoonlijkheid is meer dan tevreden over de nieuwe meubels en accessoires in zijn woonhuis. Ze zijn afkomstig van Maison Manon, een meubelwinkel uit Enschede. De uitzending leidde tot veel reacties, ook negatieve. „Martien is gelukkig, dus dan ben ik dat ook.”
 2. Woning aan de Meteorenstraat in Enschede gesloten door burgemeester na schietpartij

  Woning aan de Meteoren­straat in Enschede gesloten door burgemees­ter na schietpar­tij

  ENSCHEDE - Een woning aan de Meteorenstraat in Enschede is woensdag op last van de burgemeester gesloten. Volgens de politie speelde het pand een rol bij een schietincident in augustus. Daarbij gaat het vermoedelijk om een incident in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 augustus. Daarbij werd geschoten op de hoek van de Meteorenstraat en de Schorpioenstraat in de wijk Twekkelerveld. Niemand raakte gewond, wel werden korte tijd later drie mensen aangehouden. Een 31-jarige vrouw uit Hengelo, een 50-jarige man uit Enschede en een 25-jarige Hengeloër. De woning moet twee maanden gesloten blijven.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.