Volledig scherm
© Illustratie Technology Base

Kaarten voor Open Dag Technology Base helemaal uitverkocht

ENSCHEDE - De Open Dag van de Technology Base kan aanstaande zondag rekenen op de maximale 10.000 bezoekers. De organisatie laat via Twitter weten dat het evenement volledig is uitverkocht en er zondag aan de kassa geen kaarten meer te krijgen zijn.

Tijdens de Open Dag kunnen bezoekers een kijkje nemen op het innovatieve terrein rond Twente Airport, waar de deuren voor pottenkijkers normaal gesloten blijven. 

Op de Technology Base is onder andere te zien welke technische snufjes we in de toekomst gaan gebruiken in ons dagelijks leven onder het thema 'Meet The Future'. De brandweer en politie geven speciale demonstraties tijdens de Twente Safety Campus. Ook is er een speciale airshow op de start-en landingsbaan van het vliegveldterrein.

De Open Dag duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur. De SGP Overijssel liet eerder weten niet blij te zijn met het feit dat de Open Dag op een zondag werd gehouden. Dat heeft geïnteresseerden er in ieder geval niet van weerhouden om massaal een toegangsbewijs te kopen. 

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.