Volledig scherm
© News United

Kapper in brand gestoken in kapsalon Enschede (audio)

ENSCHEDE - In Kapsalon Erciyes aan de Kottendijk in Enschede is donderdagavond een man in de brand gestoken. Het zou gaan om de kapper zelf, die op dat moment een klant aan het knippen was. De kapper is gewond geraakt en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De aanwezige klant raakte lichtgewond. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis en kwam met de schrik vrij.

De kapper was in de zaak - gelegen vlakbij de Aldi aan de Deurningerstraat - aan het werk toen rond 18.30 uur een onbekende persoon binnen kwam lopen. Deze overgoot het slachtoffer met een brandbare vloeistof en stak deze in de brand.

Hierna ging de onbekende persoon er lopend vandoor richting de Hengelosestraat. Het slachtoffer werd met brandwonden naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn toestand is op dit moment niet bekend.

Bivakmuts
De politie is op zoek naar mensen die rond 18.30 uur op of in de buurt van de Kottendijk aanwezig waren en mogelijk iets hebben gezien dat met dit incident te maken kan hebben gehad. De dader zou ca. 1.80 m zijn en een bivakmuts hebben gedragen. Hij zou mogelijk verderop in een donkere personenauto van het merk Seat zijn gestapt en met hoge snelheid zijn weggereden.

Enschede FM sprak met Jan Thijs van Hemmen, politiewoordvoerder. Beluister het fragment hieronder:

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

Volledig scherm
© News United
beelden via News United

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.