Michael van Gerwen in actie tijdens de eerste editie van Kings of Darts in 2019.
Volledig scherm
Michael van Gerwen in actie tijdens de eerste editie van Kings of Darts in 2019. © ANP

Kings of Darts keert zondag terug in Enschede: tweede editie nagenoeg uitverkocht

ENSCHEDE - Na een succesvolle eerste editie keert het evenement Kings of Darts komende zondag terug naar Enschede. Onder meer nummer één van de wereld Michael van Gerwen en dartslegende Raymond van Barneveld zullen aan de oche verschijnen in de nagenoeg uitverkochte Expo Twente.

Naast deze grootheden zullen ook PDC-spelers Gerwyn Price, Vincent van der Voort en Daryl Gurney hun opwachting maken. Wayne Mardle, Tony O’Shea, Colin Lloyd, Bobby George en Darryl Fitton betreden eveneens het podium. Bovendien werd eind vorige maand “The Queen of the Palace” Fallon Sherrock toegevoegd aan de line-up. 

De 25-jarige Sherrock wist op het afgelopen WK Darts bij de PDC als eerste vrouw ooit een wedstrijd te winnen in het Alexandra Palace. In de eerste ronde versloeg ze Ted Evetts, waarna Sherrock in de tweede afrekende met de Oostenrijker Mensur Suljovic. Een derde stunt zat er niet in voor de Engelse. In de derde ronde werd Sherrock uitgeschakeld door landgenoot Chris Dobey.

Nagenoeg uitverkocht

Naast darts is er genoeg ander entertainment deze avond. Zo zorgt de muziekband Crazy Pianos On Tour voor de muzikale omlijsting. Kings of Darts begint zondag 26 januari om 20.00 uur en er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. De laatste tickets zijn te bestellen via de website van Kings of Darts of Ticketpoint.

Vorig jaar waren we aanwezig bij Kings of Darts in Expo Twente. Bekijk de reportage van dat spektakel hieronder.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.