Michael van Gerwen in actie tijdens de eerste editie van Kings of Darts in Enschede begin 2019.
Volledig scherm
Michael van Gerwen in actie tijdens de eerste editie van Kings of Darts in Enschede begin 2019. © ANP

Kings of Darts met Michael van Gerwen komt volgend jaar weer naar Enschede

VideoENSCHEDE - Het dartsspektakel Kings of Darts komt in januari volgend jaar terug naar Enschede. Nummer één van de wereld Michael van Gerwen is weer te bewonderen in de Expo Twente, samen met dartstoppers Daryl Gurney en Gerwyn Pryce. Kaarten voor het evenement gaan vanaf vrijdag in de verkoop. 

Kings of Darts streek begin dit jaar voor het eerst neer in Nederland, waaronder in Enschede. Een groot succes met meer dan tweeduizend bezoekers, waardoor een vervolg niet kon uitblijven. Kings of Darts komt begin 2020 weer naar Nederland. Op 26 januari strijkt het circus neer in Twente, ook Den Bosch en Groningen worden wederom bezocht.

Top 10 spelers en muziek

Michael van Gerwen is ook deze editie weer dé blikvanger van Kings of Darts. De drievoudig wereldkampioen speelt een wedstrijd tegen Gerwyn Pryce, de kampioen van Grand Slam of Darts. Nummer 3 van de wereld Darryl Gurney en voormalig nummer één Colin Lloyd maken ook hun opwachting in Enschede.

Naast darts-wedstrijden is er ook muziek, die wordt verzorgd door Snollebollekes en Crazy Pianos on Tour. 

De verkoop van Kings of Darts start aankomende vrijdag. Tickets voor alledrie de evenementen zijn te verkrijgen via de website van Kings of Darts en Ticketpoint. 

Begin dit jaar waren we aanwezig bij Kings of Darts in Expo Twente. Bekijk de reportage van dat spektakel hieronder.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.