Volledig scherm
Hiphopartiest Bizzey. © Wageningen45

Kingsnight Festival pakt uit op campus UT

ENSCHEDE - Een waslijst aan artiesten heeft de organisatie van het Kingsnight Festival in Enschede uit de kast getrokken. Het traditionele muziekspektakel op de avond voor Koningsdag werd vroeger door Absolutely Fresh in de binnenstad gehouden, maar werd een paar jaar geleden verplaatst naar de Universiteit Twente.

Aankomende vrijdag is het weer zover. Op het festivalterrein op de campus van de UT behoren hiphopartiest Bizzey, volkszanger Wolter Kroes, The Partysquad en dj's als Mental Theo, La Fuente en Darkraver tot de grote publiekstrekkers.

Ook Lady Bee, The Boy Next Door, Dr. Rude en elf andere artiesten treden gedurende de avond op een van de drie podia op. Het Kingsnight Festival begint om 19.00 uur en duurt tot 01.00 uur.

Bussen

De entree is deze avond gratis. Absolutely Fresh zal geen pendelbussen laten rijden voor bezoekers, omdat de bushalte Kennispark/UT direct voor de ingang van het evenemententerrein is. Voor wie met de auto komt, wordt aangeraden om te parkeren nabij de Grolsch Veste.

Op het terrein van de Universiteit Twente is het vrijdagavond namelijk niet mogelijk om te parkeren. De festiviteiten bij de UT staan los van de koningsnacht-activiteiten die in de binnenstad worden gehouden.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.