Volledig scherm
Nieuwbouw MST Enschede © Carlo ter Ellen

Kritiek op parkeertarieven MST vanuit Losser

ENSCHEDE - Het Burgerforum van Losser heeft in de commissie bestuur en samenleving kritiek geuit op de parkeertarieven bij het MST. De partij vindt het parkeren veel te duur. Hoewel Burgerforum aangeeft dat het parkeerbeleid een gemeentezaak is, vindt ze dat het anders ligt betreffende een ziekenhuis met een streekfunctie.

De partij vraagt het college in een overleg met Enschede de kwestie aan de kaak te stellen. Burgerforum zegt dat je vroeger maximaal 3,- euro kwijt was bij langer verblijf in het ziekenhuis. Nu is dat 20,80 voor een bezoek van een hele dag. Pas na twee weken ziekenhuisverblijf kun je een strippenkaart kopen van 13,90 voor 5 keer parkeren.

  1. Enschedeër Riki Cupers (75) creëert thuis de meest bijzondere landschappen
    Play
    VIDEO

    Enschedeër Riki Cupers (75) creëert thuis de meest bijzondere landschappen

    ENSCHEDE - Vooraf weet ze nooit wat ze gaat maken, maar dat er uiteindelijk een prachtige creatie komt, staat vast. Natuurmens Riki Cupers startte bloemstukken in de vorm van landschappen te creëren met haar vader, nadat hij niet meer met haar de bossen en bergen in kon trekken. Het zorgt ervoor dat Riki straks een van de meest opvallende standhouders is op de kerstmarkt in 't Hoogeland. "Mijn oma zei altijd: 'Ie bint nooit te oald om wat te leern."

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.