Volledig scherm
© News United/Jack Huygens

Lantaarnpaal geramd in Enschede, mogelijk drank in het spel

ENSCHEDE - Een jonge automobilist is vrijdagmiddag op de Enschedesestraat tussen Enschede en Hengelo de macht over het stuur verloren, tegen een lantaarnpaal gebotst en vervolgens op het fietspad tot stilstand gekomen. De politie vermoedt dat er alcohol in het spel is.

De eenzijdige aanrijding vond plaats ter hoogte van de Kettingbrugweg, nabij Golfclub Driene. Het voertuig heeft flinke schade opgelopen. De bestuurder is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Wel is de jongeman meegenomen naar het politiebureau, omdat vermoed wordt dat hij met alcohol op achter het stuur is gekropen.

  1. Volkswijk in Enschede eert
mr. en mrs. Pathmos postuum
met Willem en Betsie Van Voorstplein

    Volkswijk in Enschede eert mr. en mrs. Pathmos postuum met Willem en Betsie Van Voorst­plein

    ENSCHEDE - Tijdens de jaarlijkse Meimarkt in Pathmos hebben buurtbewoners zaterdagmiddag een speciaal postuum eerbetoon gebracht aan het Willem en Betsie van Voorst, het echtpaar dat in het verleden ontelbare vrijwilligersfuncties vervulde in en voor de volkswijk in Enschede. Ruim twee maanden na het overlijden van Betsie (71) en ruim vier jaar na de dood van Willem werd op het plein voor hun oude woning het groene bord Willem en Betsie van Voorstplein onthuld door hun dochter.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.