Volledig scherm
© Bert Kamp / Reggestreek Fotografie

Lichaam gevonden in bakkerij Enschede

ENSCHEDE - In een bakkerij aan de Perikweg in Enschede is woensdagmiddag het lichaam van een dode man aangetroffen. De politie gaat uit van een niet-natuurlijk dood en doet donderdag nog de hele dag onderzoek op de locatie.

De politie kreeg woensdag rond 16.00 uur een melding dat er een dode man was aangetroffen in de bakkerij aan de Perikweg. Ter plaatse werden sporen aangetroffen waarna een natuurlijke doodsoorzaak werd uitgesloten.

Lint
De woning is door de politie afgezet met lint. De brandweer is ter plaatse met een verzorgingscontainer. De bakkerij en de naastgelegen woning aan de Perikweg worden onderzocht. Tevens vindt er een buurtonderzoek plaats. Het onderzoek van de politie gaat de hele dag in beslag nemen. De identiteit van het slachtoffer moet nog officieel worden vastgesteld.

In een bakkerij aan de Perikweg in Enschede is woensdagmiddag het lichaam van een dode man aangetroffen. De politie gaat uit van een niet-natuurlijk dood en doet ook donderdag de hele dag onderzoek op het plaats delict.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.