Thijs Snitslaar en Lisa van der Elst zijn voor het eerst weer even in Het Paradijs, waar sinds kort moeder Juliet (met haarband) en dochter Inez aan het roer staan. „Eigenlijk moeten we nu betalen voor de lunch…”
Volledig scherm
PREMIUM
Thijs Snitslaar en Lisa van der Elst zijn voor het eerst weer even in Het Paradijs, waar sinds kort moeder Juliet (met haarband) en dochter Inez aan het roer staan. „Eigenlijk moeten we nu betalen voor de lunch…” © Emiel Muijderman

Lisa en Thijs maakten een beleving van het maffe Enschedese restaurant Het Paradijs: ‘Wij werden per toeval hip’

ENSCHEDE - Vegetarisch is heel gewoon en uit eten draait óók om beleving. Dertigers Lisa van der Elst en Thijs Snitselaar hadden het tij mee en hebben van het exotische Paradijs een goedlopend hip restaurant gemaakt. Toch stoppen ze. Maar waarom zou je op het hoogtepunt de pollepels en pannen eigenlijk overdragen? 

 1. Politie Oost-Nederland heeft te maken met 21 vermissingen per dag, de meesten zijn binnen 48 uur terug
  PREMIUM

  Politie Oost-Nederland heeft te maken met 21 vermissin­gen per dag, de meesten zijn binnen 48 uur terug

  ENSCHEDE - De nu al anderhalve maand durende zoektocht naar Jihad Jafo (32) uit Enschede is een uitzondering. Maar vermissingen zijn dat allerminst. Alleen al bij de eenheid Oost-Nederland van de politie gaat het om 7600 meldingen per jaar, dat zijn er liefst 21 per dag. „Gelukkig is 80 procent van de mensen binnen 48 uur terug”, zegt Miranda Baas, specialist vermissingen bij de politie.
 2. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.