Makelaar Erik Stuivenberg uit Glanerbrug (links) vroeg het faillissement aan. Woningen worden zo snel en gemakkelijk verkocht, dat hun hulp al bijna niet meer nodig is. Het kostte zijn makelaarskantoor de kop.
Volledig scherm
PREMIUM
Makelaar Erik Stuivenberg uit Glanerbrug (links) vroeg het faillissement aan. Woningen worden zo snel en gemakkelijk verkocht, dat hun hulp al bijna niet meer nodig is. Het kostte zijn makelaarskantoor de kop. © Beeldbewerking DTCT

Makelaar uit Glanerbrug vraagt faillissement aan: 'Huizen al verkocht voor er bord in de tuin staat’

GLANERBRUG - Terwijl de prijzen op de huizenmarkt de pan uit rijzen, is het voor makelaars knokken om het hoofd boven water te houden. Woningen worden zo snel en gemakkelijk verkocht, dat hun hulp al bijna niet meer nodig is. Het kostte Erik Stuivenberg uit Glanerbrug de kop, afgelopen week vroeg hij het faillissement aan. „Ik houd mijn hart vast voor de rest.”

  1. Mirjam (28) uit Borne weet na 2,5 jaar coronatesten alles van de neus: ‘Je kunt er dieper in dan je denkt’
    PREMIUM

    Mirjam (28) uit Borne weet na 2,5 jaar coronates­ten alles van de neus: ‘Je kunt er dieper in dan je denkt’

    Hoeveel mensen heeft ze in die 2,5 jaar wel niet getest? Mirjam Klasens (28) uit Borne is de tel kwijtgeraakt. Vele duizenden moeten het er zijn geweest. Vrijdagmiddag sloot zij de deur van de laatste testlocatie van de GGD Twente. Het voelde voor haar als het afsluiten van een tijdperk dat ze niet had willen missen, hoe heftig het ook was. Hoe kinderen reageerden, zal ze niet snel vergeten.
    Enschede

In samenwerking met indebuurt Enschede