Man (21) neergestoken in Enschede, twee aanhoudingen

VideoENSCHEDE - Een 21-jarige man is Koningsnacht neergestoken in het centrum van Enschede. Het slachtoffer moest zich in het ziekenhuis laten behandelen aan zijn verwondingen. De politie heeft twee aanhoudingen verricht.

Het slachtoffer liep Koningsnacht rond 04.00 uur met zijn vrienden in de Markstraat in Enschede, toen er een conflict ontstond met een groep mannen. Daarbij werd de Enschedeër neergestoken. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Twee aanhoudingen

Door het uitlezen van camerabeelden, sporenonderzoek en een goed signalement van getuigen, kon de politie zaterdagochtend twee verdachten aanhouden. Het gaat om een 25-jarige man uit Capelle aan den IJssel en een 21-jarige man uit Rotterdam.

Waar het conflict tussen de mannen over ging kan de politie nog niet zeggen. Een woordvoerder vraagt getuigen zich te melden. „Wellicht hebben mensen het conflict gefilmd’, dan zouden we over die beelden graag beschikken.” De politie zette na het steekincident een groot deel van het centrum af. Niet alleen de Markstraat, maar ook de Korte Haaksbergerstraat en Zuiderhagen werden grotendeels afgezet voor onderzoek.

Volledig scherm
© News United/Dennis Bakker

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.