Volledig scherm
© Lars Smook

Man (40) meldt zich na ontmanteling drugslab in Enschede

ENSCHEDE - Een 40-jarige man uit Enschede heeft zich donderdagavond op het politiebureau gemeld nadat de politie eerder die dag in een bedrijfspand aan de Marssteden in Enschede een drugslaboratorium had ontdekt.

De politieactie maakte onderdeel uit van een lopend onderzoek van de Twentse districtsrecherche. In het bedrijfspand werden diverse goederen aangetroffen die gebruikt zijn voor de productie van XCT-middelen; het drugslab was op het moment van de inval niet in werking.

Naast de inval in het bedrijfspand heeft de politie ook twee woningen doorzocht. In een van de woningen zijn gegevensdragers in beslag genomen.

  1. Waterboarding? Ook hierdoor raakten 3 docenten in Twente in opspraak
    PREMIUM

    Waterboar­ding? Ook hierdoor raakten 3 docenten in Twente in opspraak

    ALMELO - De scheidslijn tussen wat je als leerkracht wel en niet kunt maken, is flinterdun. Een docent in Almelo raakte deze week in opspraak doordat hij het effect van martelmethode waterboarding demonstreerde in de klas. De rechter draaide deze week de straf die hij kreeg terug, maar de leraar is wel getekend door de hele situatie. Wij zetten drie andere controversiële zaken uit deze regio op een rij, met driemaal een hoofdrol voor de docent.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.