Volledig scherm

Man loopt zwaar hersenletsel op bij vermoedelijke straatroof in Enschede

ENSCHEDE - Een 28-jarige man uit Enschede heeft zondagochtend zwaar hersenletsel opgelopen in de omgeving van de Deurningerstraat in zijn woonplaats. De politie vermoedt dat de man slachtoffer is geworden van een gewelddadige straatroof en zoekt getuigen.

Agenten troffen de Enschedeër zondag rond 07:45 uur gedesoriënteerd aan op de Deurningerstraat in Enschede. De man miste zijn fiets en een aantal persoonlijke spullen. De politie vermoedt daardoor dat de man is beroofd.

Ziekenhuis
De Enschedeër is vervolgens door de agenten naar huis gebracht. De man bleef in de dagen na het incident echter klachten houden. In het ziekenhuis bleek dat de Enschedeër zwaar hersenletsel had opgelopen. De politie sluit uit dat het letsel door de val van bijvoorbeeld een fiets is veroorzaakt; daarvoor is het hersenletsel te zwaar.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met getuigen die in de omgeving van de Deurningerstraat iets gezien hebben. De man is vermoedelijk ergens tussen 06:00 en 07:45 uur beroofd. Ook is de politie op zoek naar fiets van de Enschedeër, een matzwarte mountainbike van het merk Kreidler.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.