Volledig scherm
Marco Borsato & Friends treden op tijdens een concert in de Ziggo Dome. © ANP Kippa

Marco Borsato geeft concert in Muziekcentrum Enschede

ENSCHEDE - Marco Borsato komt naar Enschede. De populaire zanger uit Alkmaar geeft op 15 april 2018 een optreden in het Muziekcentrum in Enschede, in zijn concertreeks 'Thuis'.

Borsato brengt deze week het gelijknamige album 'Thuis' uit, waar een tour door Nederland en België bijhoort. De organisatie van het concert is in handen van het Wilminktheater en het muziekcentrum in Enschede, samen met de Twentse poppodia Metropool Hengelo en Atak.

De voorverkoop van kaarten voor het concert start aankomende donderdag 16 november om 10.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop €49,00 en zijn te verkrijgen via wilminktheater.nl.

  1. Waterboarding? Ook hierdoor raakten 3 docenten in Twente in opspraak
    PREMIUM

    Waterboar­ding? Ook hierdoor raakten 3 docenten in Twente in opspraak

    ALMELO - De scheidslijn tussen wat je als leerkracht wel en niet kunt maken, is flinterdun. Een docent in Almelo raakte deze week in opspraak doordat hij het effect van martelmethode waterboarding demonstreerde in de klas. De rechter draaide deze week de straf die hij kreeg terug, maar de leraar is wel getekend door de hele situatie. Wij zetten drie andere controversiële zaken uit deze regio op een rij, met driemaal een hoofdrol voor de docent.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.