Het ministerie voor Rechtsbescherming gaat komend jaar verder investeren in de aanpak van zorgfraude. De afdeling die declaraties controleert, wordt verder uitgebreid.
Volledig scherm
PREMIUM
Het ministerie voor Rechtsbescherming gaat komend jaar verder investeren in de aanpak van zorgfraude. De afdeling die declaraties controleert, wordt verder uitgebreid. © Wouter Borre

Minister noemt hoge winst van zorgbureau uit Enschede ‘ongebruikelijk’, onderzoek loopt nog

DEN HAAG/ENSCHEDE - Het ministerie van Rechtsbescherming gaat scherper toezien op de manier waarop forensische zorg wordt ingekocht. Ook de afdeling die declaraties controleert, wordt nog verder uitgebreid. Dat blijkt uit antwoorden op Kamervragen, naar aanleiding van de dubieuze werkwijze van het Enschedese zorgbureau Zorg en Research.

  1. Dit voormalige zomerhuisje is de laatste grote kans op een perceel in de exclusieve parkwijk van Enschede
    PREMIUM
    Reportage

    Dit voormalige zomerhuis­je is de laatste grote kans op een perceel in de exclusieve parkwijk van Enschede

    ENSCHEDE - Zou je hier (zie foto 1) willen wonen? Dit voormalige zomerhuisje van de textielfamilie Blijdenstein is de laatste grote kans op een perceel in de exclusieve parkwijk ’t Vaneker aan de rand van Enschede. Begin maar vast te sparen, tweede helft dit jaar komt het hans-en-grietjehuis op de markt. ’t Vaneker, pronkstuk van particulier opdrachtgeverschap, is bijna af. Een rondleiding aan de hand van foto’s.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.