Volledig scherm
PREMIUM
MST Enschede. © Emiel Muijderman

MST dreigt budget te overschrijden en zet deel verzekerden in de wacht

ENSCHEDE - Verzekerden van Zilveren Kruis en tien andere Achmea-merken kunnen dit jaar niet zonder meer nog terecht bij poliklinieken in het MST. Het ziekenhuis dreigt het afgesproken budgetplafond met 2,5 miljoen te overschrijden. 

MST grijpt in, omdat de kwetsbare financiële positie extra risico’s niet toelaat. Afspraken die al zijn gemaakt door verzekerden bij Zilveren Kruis, Aevitae, Avéro Achmea, De Friesland, FBTO, IAK, Interpolis, OZF Achmea, Pro Life, ZieZo en ZK Basis gaan gewoon door. Datzelfde geldt ook voor spoedgevallen, zwangeren en kinderen.

  1. Volkswijk in Enschede eert
mr. en mrs. Pathmos postuum
met Willem en Betsie Van Voorstplein

    Volkswijk in Enschede eert mr. en mrs. Pathmos postuum met Willem en Betsie Van Voorst­plein

    ENSCHEDE - Tijdens de jaarlijkse Meimarkt in Pathmos hebben buurtbewoners zaterdagmiddag een speciaal postuum eerbetoon gebracht aan het Willem en Betsie van Voorst, het echtpaar dat in het verleden ontelbare vrijwilligersfuncties vervulde in en voor de volkswijk in Enschede. Ruim twee maanden na het overlijden van Betsie (71) en ruim vier jaar na de dood van Willem werd op het plein voor hun oude woning het groene bord Willem en Betsie van Voorstplein onthuld door hun dochter.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.