Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Nathalie H. (38) voor langere tijd achter de tralies wegens oplichten inwoners van Almelo en Enschede

ENSCHEDE/ALMELO - De 38-jarige Twentse Nathalie H. is veroordeeld tot 9 maanden cel omdat ze met zielige verhalen inwoners van Enschede en Almelo wist over te halen om haar geld te ‘lenen’. Het blijft niet bij de 9 maanden, H. had ook nog een voorwaardelijke straf van 10 maanden staan. Die moet ze ook uitzitten.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Oplichting met krokodillentranen: de officier van justitie is het zat en wil dat Nathalie H. (38) de bak indraait
  PREMIUM

  Oplichting met krokodil­len­tra­nen: de officier van justitie is het zat en wil dat Nathalie H. (38) de bak indraait

  ENSCHEDE/ALMELO - De tranen branden de 38-jarige Nathalie H. regelmatig in de ogen. De ene keer zijn dat krokodillentranen bij een zielig verhaal dat ze ophangt bij iemand aan de voordeur. In de hoop geld voor drugs los te peuteren. De andere keer zijn het tranen, omdat iedereen haar in de steek zou hebben gelaten. Zoals dinsdagmiddag als ze voor de rechtbank in Almelo terechtstaat voor haar babbeltrucs.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.