FC Twente sloot een nieuwe lening af om de manager van Jesus Corona 3,5 miljoen te kunnen uitbetalen waar hij nog recht op had.
Volledig scherm
PREMIUM
FC Twente sloot een nieuwe lening af om de manager van Jesus Corona 3,5 miljoen te kunnen uitbetalen waar hij nog recht op had. © Laurens Lindhout

Niet uitspelen competitie kost FC Twente 1,3 miljoen

ENSCHEDE – FC Twente heeft over de eerste helft van het voetbalseizoen een winst gemaakt van bijna 2 miljoen euro, terwijl over het hele seizoen een verlies van ruim 3 miljoen euro werd verwacht. De coronacrisis gooit nu echter roet in het eten.

  1. Was brand in Enschedees appartementencomplex een aanslag of de daad van een verwarde man?
    PREMIUM

    Was brand in Enschedees appartemen­ten­com­plex een aanslag of de daad van een verwarde man?

    ENSCHEDE/ALMELO - Bij de 112-meldkamer komt op 25 maart dit jaar, midden in de nacht een paniektelefoontje binnen. Het is een bewoner van een appartement in het vroegere Arkekantoor aan de Dr. Benthemstraat in Enschede. De man zit vast in zijn woning die vol rook staat, ademhalen is bijna niet mogelijk. De woning uit vluchten lukt niet, het is de voordeur is die in lichterlaaie staat. De bewoner is slachtoffer van een doelbewuste aanslag op zijn leven, concludeert officier van justitie Pol vrijdag voor de rechtbank. Hij eist zes jaar cel tegen de aanslagpleger, een oud-inwoner van Enschede, Mohammad A. (22).

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.