Volledig scherm
Niek Santman is de nieuwe eigenaar van Diveworld in Enschede © Diveworld

Nieuwe eigenaar voor Diveworld in Enschede

ENSCHEDE/DENEKAMP - Niek Santman (35) uit Denekamp is met ingang van 1 september eigenaar van Diveworld in Enschede. De indoor duiktoren maakt deel uit van Go-planet amusementenpark.

Santman werkt al enige tijd bij Diveworld en haalde er ook zijn duikbrevetten. ,,Toen begin dit jaar duidelijk werd dat het te koop stond, ben ik gaan nadenken. Ik ben duikinstructeur, maar een bedrijf leiden is nieuw voor mij. Het is mooi om van je hobby je werk te maken.”

De Denekamper is inmiddels fervent duiker. ,,Het is er heel ontspannen.  Onder water heerst rust, je hoofd raakt helemaal leeg. Vissen kijken is ook mooi. In tropische wateren hoef je je hoofd maar in het water te steken of je ziet vissen; in Nederland is het altijd de vraag of je iets tegenkomt.”

Diveworld viert de overname door Niek Santman met een feestelijk open huis op vrijdag 6 september vanaf 18 uur. Er is veel te doen, en alleen voor de proefduiken is aanmelding noodzakelijk.

  1. Leefbaarheid
    PREMIUM

    Leefbaar­heid

    Woont u in een riant optrekje op Stokhorst? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over beleggers of huisjesmelkers die de lokale woningmarkt bestormen. Niet alleen omdat de gemiddelde woningwaarde in deze buurt meer dan 4 ton is, maar ook omdat het gemeentebestuur zich ervan heeft verzekerd dat maximaal 1 procent van de woningen gebruikt mag worden voor kamerverhuur. Je moet er toch niet aan denken dat op Stokhorst meer dan vier huizen in handen komen van eem pandjesprins?

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.