Volledig scherm
PREMIUM
Op Landgoed de Hooge Boekel wordt de laatste hand gelegd aan MacBeth, de voorstelling die vanaf morgenavond een aantal keren te zien is. Regiseur is Silvia Andringa. De spelers zijn Laurens ten Den, Jan Sturmius Becker, Christian Cadenbach en Marcell Kaiser. © Frans Nikkels

Nog vijf voorstellingen Macbeth op de Hooge Boekel

ENSCHEDE - Macbeth zit er bijna op. Nog vijf voorstellingen op de Hooge Boekel. De productie voor volgend jaar is al bekend. Dan staat Shakespeare’s Twelfth Night op het programma. Theatergezelschap King’s Night heeft een ambitie: Groeien en groter worden met intiem theater.

De ochtendzon schijnt over landgoed de Hooge Boekel. Alles is  roerloos en stil. Regisseur Silvia Andringa komt er zo aan, wordt geroepen. „We zitten nog even te vergaderen op zolder. Heb je de jongens al gezien?” De jongens, dat zijn de acteurs die deze week weer Macbeth spelen. Laurens ten Den, Jan Sturmius Becker, Christian Caldenbach en Marcell Kaiser. Twaalf rollen met zijn vieren, op drie locaties rond het landgoed. En ja, zij spelen allemaal Macbeth.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.