Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Persbureau van Eijndhoven

Onbegrip over niet testen op corona: kwaad op Twentse huisartsen en GGD

ENSCHEDE - Twentse huisartsen en de GGD krijgen boze reacties van patiënten die vermoeden dat ze het coronavirus hebben, maar daar niet op getest worden. Alleen mensen in de zogenaamde hoogrisicogroep worden getest. „Mensen denken dat ze recht hebben op een test.”

 1. Rodinne begint bakschooltje in Enschede: ‘Zodra het toetje op tafel komt, word ik gelukkig’
  PREMIUM

  Rodinne begint bakschool­tje in Enschede: ‘Zodra het toetje op tafel komt, word ik gelukkig’

  ENSCHEDE - Nadat Rodinne Dijkstra-Manuel een burn-out opliep stelde haar therapeut de levensvraag: ‘Wat maakt jou gelukkig?’ Er was maar een antwoord mogelijk: petit-fours, high teas, desserttafels en bruidstaarten maken! Met haar bedrijf Het Suikerhuisje heeft zij zich gespecialiseerd in zoete catering. Binnenkort voegt zij in de Performance Factory een nieuwe loot aan haar zoete imperium toe: Het Bakschooltje.
 2. Duitse feestdag zit Enschedese zaterdagmarkt in de weg; kramen verplaatst
  PREMIUM

  Duitse feestdag zit Enschedese zaterdag­markt in de weg; kramen verplaatst

  ENSCHEDE - De warenmarkt op het Van Heekplein ziet er zaterdag anders uit dan gebruikelijk. Dit jaar vallen de markt en Dag van de Duitse Eenheid samen en dus vreest de organisatie voor een te grote toestroom van Duitse marktbezoekers. Een deel van de markt wordt verplaatst naar de Oldenzaalsestraat tussen de Kalanderstraat en De Heurne. Tenminste, als de nieuwe maatregelen van het kabinet geen roet in het eten gooien.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.