De Maltese staat is medeverantwoordelijk voor de moord op journalist Daphne Caruana Galizia, concludeert een onderzoekscommissie.
Volledig scherm
PREMIUM
De Maltese staat is medeverantwoordelijk voor de moord op journalist Daphne Caruana Galizia, concludeert een onderzoekscommissie.

Onderzoek: Malta medeverantwoordelijk voor moord journalist

ENSCHEDE - De Maltese staat is volgens een onafhankelijke onderzoekscommissie medeverantwoordelijk voor de moord op de kritische journalist Daphne Caruana Galizia. De staat zou hebben nagelaten de levensbedreigende gevaren voor Caruana Galizia te erkennen en redelijke maatregelen daartegen  te treffen.

  1. Kortsluiting in kabel oorzaak van knallen in Enschede: ‘Gebeurt vaker dat ze kapot gaan, maar dat ze ontploffen zien we niet vaak’

    Kortslui­ting in kabel oorzaak van knallen in Enschede: ‘Gebeurt vaker dat ze kapot gaan, maar dat ze ontploffen zien we niet vaak’

    ENSCHEDE - De ontploffing onder de stoep aan aan de Snelliusstraat in de Enschedese buurt Velve-Lindenhof is ontstaan door kortsluiting in een laagspanningskabel. Omwonenden en passanten schrokken zich dinsdagavond rond tien voor half negen wild. Er kwamen vonken onder stoeptegels vandaan. En volgens getuigen vlogen de tegels tot wel twee meter hoogte de lucht in.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.