Autobezitters in deze regio betalen in lang niet elke gemeente voor een parkeervergunning. Dat is vooral in de steden, waarbij het centrum van Enschede de duurste parkeerkaart van deze regio kent.
Volledig scherm
Autobezitters in deze regio betalen in lang niet elke gemeente voor een parkeervergunning. Dat is vooral in de steden, waarbij het centrum van Enschede de duurste parkeerkaart van deze regio kent. © Emiel Muijderman / Beeldbewerking DTCT

Op deze plek in Twente betaal je het meest voor een parkeerkaart (en in deze gemeenten is het gratis)

kaartENSCHEDE - Wie in deze regio als autobezitter een parkeervergunning aanvraagt, is het duurst uit in het centrum van Enschede. Dat blijkt uit een analyse van LocalFocus, die alle prijzen per gemeente hebben opgevraagd. In de meeste Twentse gemeenten is parkeren voor bewoners gratis, maar in Enschede hangt aan de duurste parkeervergunning een prijskaartje van 235 euro.

  1. Twente-supporter gooide vuurwerkbommen tussen fotografen: ‘In een flitsmoment maakte ik de verkeerde keuze’
    PREMIUM

    Twen­te-supporter gooide vuurwerk­bom­men tussen fotografen: ‘In een flitsmo­ment maakte ik de verkeerde keuze’

    De Haagse politierechter heeft de 31-jarige Twente-supporter Nicky te W. uit Neede veroordeeld tot 200 uur taakstraf en drie maanden voorwaardelijke celstraf, omdat hij op 7 december 2019 in het Cars Jeans Stadion van ADO twee vuurwerkbommen gooide die vlakbij fotografen tot ontploffing kwamen. Op die dag werd in het ADO-stadion de eredivisiewedstrijd ADO-Twente gespeeld.

In samenwerking met indebuurt Enschede

Enschede e.o.